Stanley Spencer at Somerset House

DHA completed the lighting for the new exhibition of Stanley Spencer’s Sandham Memorial Chapel paintings, Heaven in a Hell of War, which chronicle his experiences as a War Artist & medical orderly in WW1. Normally displayed in the purpose-built chapel in Burghclere, the canvases have moved to a temporary home in Somerset House whilst the chapel is restored.

DHA worked with the exhibitions staff at Somerset House & curators from the National Trust to ensure these monumental works are displayed to their full advantage in their new home.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>